In vizita la Bucuresti

Iata-ma si in Capitala. Am vrut demult sa fac o vizita in acest minunat oras. M-am decis cam greu, ce-i drept, dar mereu au aparut diverse probleme de care a trebuit sa ma ocup si care nu sufereau amanare.

Cred ca avem o tara frumoasa, iar Capitala nu este mai prejos. Desi foarte multi spun ca Bucurestiul este urat, murdar si cu oameni necivilizati, iata ca eu am reusit sa vad partea plina a paharului si ma bucur din plin de tot ce are de oferit. In special mult zumzet, multa agitatie, dar pentru mine toate aceste lucruri inseamna bucurie, inseamna viata.

Am vizitat mai multe obiective, printre care si o frumoasa casa veche care m-a lasat cu gura cascata. Oarecum nu era printre obiectivele turistice ale orasului, dar un prieten a reusit sa stabileasca o vizita pe care mi-o voi aminti toata viata.

Interesant este ca am folosit sistemul de regim hotelier Bucuresti si astfel si sederea mea acolo a costat destul de putin. Oricum nu prea am avut timp sa stau prea mult in casa, dar atunci cand am facut-o a fost extraordinar, pentru ca te simti ca acasa.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii