Femibion si planificarea sarcinii

Orice viitoare mamica se poate simti coplesita de perioada sarcinii, in care trebuie sa tina cont de o multime de detalii, insa Femibion poate deveni cel mai bun prieten al acestora. Asadar, organismul trebuie pregatit inainte de a ramane insarcinata, pentru ca bebelusii sa aiba parte de cele mai bune conditii si sa se previna o multime de riscuri.

Informatii pretioase
Femibion aduce cele mai pretioase informatii cu privire la planificarea sarcinii, astfel incat perioada care urmeaza sa fie cat mai simpla si usor de depasit, iar totul incepe prin adoptarea unui stil de viata sanatos intrucat acesta va influenta si sarcina. Cu alte cuvinte, trebuie sa se tina cont de recomandarile Femibion chiar cu cateva luni inainte de concepere, iar pentru a determina momentul ideal este prezentat calendarul fertilitatii. Astfel, prin monitorizarea menstruatiei pe o perioada de cateva luni e foarte simplu sa fie stabilite cele mai fertile zile ale saptamanii, iar pe aceasta cale cresc considerabil sansele de a ramane insarcinata.

Suplimente alimentare
Oricat de sanatos este planul alimentar urmat, niciodata acesta nu este suficient, pentru ca nu sunt aduse cantitatile necesare de vitamine, minerale si nutrienti. Asadar, Femibion recomanda administrarea suplimentelor sale care sunt ideale inainte de concepere, dar si pentru anumite momente bine stabilite din cursul sarcinii. Acestea includ, printre altele, acidul folic, calciul sau vitamina B12, care toate ajuta la prevenirea mai multor riscuri, precum avortul sau nasterea prematura.

Dieta sanatoasa
Planul alimentar se alcatuieste alaturi de medic, iar acesta presupune evitarea mancarurilor nesanatoase, precum dulciuri sau prajelile, astfel ca trebuie incluse tot mai multe fructe si legume. In plus, nu trebuie evitate produsele lactate, pestele, pastele, carnea fiarta si nu numai, pentru ca fiecare dintre acestea contin substante benefice organismului si recomandate pe perioada sarcinii precum omega 3, magneziu, fier si nu numai.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii