Descopera ce firma te poate ajuta cu transportul persoanelor decedate

In momentul in care o persoana decedeaza vom avea nevoie si de transport funerar printre alte servicii funerare. Transportul funerar este de fapt o masina care transporta decedatul de la locuinta acestuia la locul in care va fi inmormantat. Serviciile funerare sunt structurate in pachete de servicii care sunt oferite de casele funerare. Transportul persoanei decedate nu poate fi efectuat decat de persoanele specializate in acest domeniu.
Conform legislatiei in vigoare, transportul funerar nu poate fi efectuat decat cu masini speciale care sunt inmatriculate pentru acest scop.
O firma de servicii funerare pe piata este si Casa Funerara Luca care asigura atat transportul persoanelor care au murit in tara, cat si in strainatate. In cazul in care este nevoie ca transportul funerar sa fie facut din strainatate, va fi necesar ca firma sa elibereze un certificat de deces, dar si un pasaport mortuar sau autorizatia pentru transportul corpului.
Casa Funerara Luca poate sa efectueze toate procedurile legate de transporturi funerare, atat in Romania, cat si in alte tari. Firma este specializata in procurarea de autorizatii necesare in conformitate cu regulamentele prevazute. Casa Funerara Luca detine propriile sale vehicule, inclusiv masini care sunt complet echipate, precum dricuri, toate fiind autorizate pentru transportul in interiorul si in afara municipiului, si pentru orice tip de omagiere.
Serviciile funerare Luca sunt disponibile la orice ora, din zi si din noaptea, iar serviciile funerare sunt de cea mai buna calitate si sunt puse la dispozitia clientilor de o firma cu experienta in domeniu si cu o echipa de profesionisti gata oricand sa-ti ofere consiliere si informatii complete pentru o inmormantare organizata in cel mai mic detaliu.
Un alt beneficiu al acestei firme este ca serviciile pot fi solicitate in Bucuresti si Ilfov, cat si in orice alta zona din Romania. Produsele si serviciile sunt realizate cu multa atentie astfel incat fiecare client sa aibe parte de promptitudine, seriozitate si rapiditate de fiecare data.
Atunci cand vei avea nevoie de servicii funerare la Luca vei avea parte de pachete ce includ constatarea decesului, intocmirea actelor de deces, obtinerea lor rapida, imbalsamarea si toaletarea, cosmetizarea persoanelor decedate, dar si de manipularea sau transportul in conditii de maxima siguranta, inclusiv servicii de incinerare.
Printre produsele care pot si achizitionate de la Casa Funerara Luca se numara sicrie, ce sunt realizate din materiale de calitate superioara, pachete, coliva, cat si aranjamente florale ce sunt realizate de experti cu bogata experienta in domeniul lor de activitate.
Casa Funerara Luca se poate ocupa si de intocmirea dosarului si ridicarea ajutorului de inmormantare, astfel incat sa nu fie nevoie sa faceti nici un drum sau sa aveti parte de stres, putand astfel sa petreceti mai mult timp alaturi de familie.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii