Dubai – un pod măreț între trecut și prezent

Anul acesta, destinația perfectă în care să te poți ascunde de vremea rece și de frigul de afară este Dubai, acesta fiind ales de altfel de către majoritatea turiștilor. Măreția clădirilor și împletirea perfectă dintre modern și tradițional sunt două dintre cele mai frumoase elemente posibile într-un oraș atât de mare și de splendid. Câteva zile petrecute aici pot fi metoda perfectă prin care să te bucuri de cea mai relaxantă vacanță din viața ta. 

Centrul Comercial Dubai

Un sejur în Dubai nu poate să fie complet fără o vizită la Centru Comercial care se află exact în cea mai mare clădire din lume. Veți descoperi un total de 1200 de magazine uriașe unde vei avea la dispoziție atât branduri celebre, arhicunoscute cât și unele mai mici, de care poate nu ai auzit, dar care te vor cuceri prin autenticitate. Acest centru are o suprafață de 1 milion de mp, fiind de altfel echivalentul a 200 de terenuri de fotbal, motiv pentru care îți recomandăm să ai acorzi mai multe zile din concediul tău. Burj Khalifa

Dacă am vorbit despre mall nu putem să nu aducem în discuție și clădirea, care așa cum am mai spus are un atribut foarte important. Dacă veți ajunge în această parte a lumii nu trebuie să ratați o plimbare cu liftul până la etajul 124, unde veți avea ocazia să admirați întreg orașul în toată splendoarea lui. Desigur, tot în acest loc veți avea parte de un moment de respiro alături de o gustarea savuroasă sau de o băutură delicioasă la The Top Sky Lounge. 

Dubai Miracle Garden

Cu siguranță de neratat este și Dubai Miracle Garden care pune la dispoziție unele dintre cele mai spectaculoase elemente naturale posibile, lucrate cu atenție și interes pentru a descoperi o adevărată plăcere. Locația este cunoscută pentru bogăția florei și pentru măreția ei, în special din punct de vedere al faptului că 50 de milioane de plante se adăpostesc aici. Totodată în grădină se ascund 15.000 de specii de fluturi care vor face experiența cu adevărat magnifică. 

Plaja Kite

Pentru câteva momente în care să te bucuri cu adevărat de tot ceea ce înseamnă liniște și pace, departe de agitația zilnică, Plaja Kite este locația perfectă în care vei putea face acest lucru. Natură, peisaje fabuloase și momente cu adevărat speciale te așteaptă în una dintre cele mai impresionante și mai fabuloase vacanțe pe care le-ai avut. 

Jumeriah Beach

Dacă te numeri printre cei care preferă să petreacă timp făcând o mulțime de activități și acțiuni speciale, atunci este important să știi că această plajă este locul perfect pentru tine. Vei avea parte de momente de neuitat și de amintiri frumoase care vor rămâne în sufletul tău. 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii