Planifică-ți un city break în Milano chiar de Crăciun

A vizita Italia este tot timpul o adevărată încântare și bucurie, mai ales pentru pasionații de istorie și de cumpărături. Astfel, Fabrica de Vacanțe vă dă șansa să plecați chiar în perioada următoare într-un city break în Milano. Prin urmare, pentru a vă bucura din plin de această călătorie binemeritată, vă oferim câteva sugestii de obiective turistice pe care nu aveți voie să le ratați dacă ajungeți cu ocazia unui city break la Milano.

Catedrala Duomo este fără îndoială cel mai frumos monument din Milano și chiar unul dintre cele mai frumoase din Italia. Este o uriașă catedrală în stil gotic, a cărei construcție a început în 1386 și a durat aproape șase secole. Domul este a treia biserică ca mărime din lume. Vă invităm cu căldură să îl vizitați pentru a-i descoperi arhitectura incredibilă și pentru a bea un espresso la terasele sus. Veți observa apoi delicatețea gravurilor și vă veți bucura de o priveliște frumoasă asupra Milanului.

După Mona Lisa, Cina cea de Taină este al doilea cel mai faimos tablou de Leonardo da Vinci. Nu vă așteptați să îl admirați într-un muzeu, deoarece acest tablou a fost de fapt realizat direct pe peretele interior al Bisericii Santa Maria delle Grazie din Milano. Deși poate nu sunteți mari iubitori de artă, veți fi uluiți de aura acestei lucrări unice. Ar fi păcat să vizitezi Milano fără a descoperi magnificele lacuri montane accesibile într-o oră de mers cu mașina. Cel mai faimos dintre ele este, fără îndoială, Lacul Como care este romantic și exotic. Puteți ajunge acolo pentru a rămâne acolo câteva zile sau optați pentru o excursie care să vă permită să îl descoperiți într-o singură zi. Cu siguranță, un city break în Milano vă va oferi șansa de a-l vedea și a vă bucura de frumusețea sa.

De asemenea, ceea ce nu trebuie să ratați dacă optați pentru un city break la Milano este să vizitați Castelul Sforza și Parcul Sempione. Aici se află un alt monument celebru al Milanului, de asemenea maiestuos și impunător. Castelul Sforza a fost unul dintre cele mai puternice din oraș în secolul al XVI-lea. Camerele sale au fost transformate în muzee, a căror vizită este contra cost. Cu toate acestea, puteți traversa gratuit castelul pentru a accesa curtea interioară și Parcul Sempione. Acest frumos spațiu verde este situat chiar în spatele castelului. Totodată, vă oferă o oportunitate excelentă pentru o plimbare liniștită departe de agitația din centrul orașului.

Planifică-ți chiar azi un city break la Milano împreună cu noi, cei de la Fabrica de Vacanțe, și lasă totul în grija noastră, iar tu bucură-te de relaxare și obiective turistice inedite într-unul din orașele fascinante ale Italiei.

 

 

 

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii