Apelează la coroana din zirconiu pentru problema ta dentară alături de Stoma Urgent

Ce sunt coroanele din zirconiu şi ce beneficii au

Problemele dentare importante necesită soluţii profesionale pe măsură. Prin urmare, dacă dinţii tăi prezintă anumite carii sau fracturi majore care nu pot fi tratate cu ajutorul unor plombe, dacă ai găuri rămase în urma unor extracţii sau dacă pur şi simplu te declari de-a dreptul nemulţumit de aspectul zâmbetului tău şi îţi doreşti o restaurare a acestuia, atunci cea mai bună modalitate pe care o ai la îndemână o constituie tratamentul cu coroane dentare din zirconiu. Acesta este unul dintre cele mai recomandate tipuri de tratamente de către medicii stomatologi din întreaga lume, motiv pentru care continuă să capete o popularitate din ce în ce mai mare în rândul persoanelor care se confruntă cu diverse afecţiuni dentare şi care vor să se bucure de o soluţie cu beneficii pe termen lung. 

În cazul în care nu eşti foarte documentat cu privire la acest subiect află că, în prezent, zirconiul (un oxid metalic de culoare alb pudraz) este unul dintre cele mai rezistente materiale utilizate în medicina stomatologică. Prin urmare, coroana din zirconiu nu este nimic altceva decât un capac realizat din zirconiu, cu care se îmbracă sau se înlocuieşte ulterior dintele sau dinţii fracturaţi sau deterioraţi. Mai mult, datorită proprietăţilor unice ale acestui material, coroanele din zirconiu aduc multe beneficii pacienţilor, precum funcţionalitate, rezistenţă 100%, durabilitate şi transluciditate.

Bucură-te de profesionalismul echipei Stoma Urgent

În cazul în care şi tu ai de-a face cu diverse probleme dentare neplăcute, atât din punct de vedere medical, cât şi din punct de vedere estetic, merită să investeşti într-o coroană din zirconiu, nimeni nu poate contesta asta. Şi mai ales dacă alegi să faci acest pas alături de echipa Stoma Urgent, alcătuită din tată şi fiu, Rădulescu Dan Ovidiu, respectiv Rădulescu Tiberiu. Această familie de medici dentişti, de-a lungul experienţei în domeniu de mai bine de 40 de ani, a dus excelenţa şi performanţa în domeniul stomatologic la un alt nivel. Aceştia lucrează doar cu zirconiu american (Bruxzir), testat în numeroase rânduri prin lovirea ciocanului şi dovedindu-se la fel de rezistent de fiecare dată. Acest material a fost de asemenea premiat drept produsul anului în stomatologie (anul 2019) de către Revista Americană de profil Dental Advisor.

Soluţie pe termen lung la preţuri avantajoase

În cazul în care îţi doreşti să apelezi la o coroană din zirconiu şi să scapi de grijile dentare de acum înainte, dar îţi faci griji că preţul unei astfel de lucrări este prea mare, află că alături de cabinetul medical Stoma Urgent, te bucuri de oferte de preţ mai mult decât accesibile pentru orice buzunar, dar şi de numeroase reduceri avantajoase. Spre exemplu, odată ce alegi să vii pentru tratamentul cu coroană dentară, vei beneficia de o reducere ulterioară la alte coroane din zirconiu, în valoare de peste 40%.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii