De ce merită să alegi încălzire în pardoseală de la Maricon?

Pe măsură ce proprietarii de case au devenit din ce în ce mai conștienți de beneficiile încălzirii în pardoseală de la Maricon față de sistemele convenționale cu calorifere, nu este surprinzător faptul că acesta este în prezent unul dintre proiectele de îmbunătățire a locuinței cu cea mai rapidă creștere în România.

Deși există o cheltuială inițială pentru instalarea acestui sistem de încălzire, într-un timp surprinzător de scurt, economiile de energie și eficiență se vor amortiza de la sine, adăugând totodată valoare suplimentară proprietății în ansamblu.

Pentru cei interesați să afle mai multe despre avantajele oferite de încălzirea în pardoseală, iată o prezentare a beneficiilor cheie:

 


Costuri reduse de întreținere

Poate unul dintre cele mai populare motive pentru care oamenii aleg să instaleze încălzire în pardoseală este pur și simplu pentru că nu prea necesită vreo formă de întreținere odată ce a fost montată. Acesta este cazul atât pentru încălzirea în pardoseală electrică, cât și pe bază de apă .

Eficiență energetică simplă

 

Încălzirea în pardoseală de la Maricon este în general mult mai eficientă decât caloriferele de modă veche și, prin urmare, mai rentabilă în ceea ce privește facturile la utilități.

 

Cu toate acestea, este inteligent să vă instalați sistemul de încălzire în timp ce efectuați un test de eficiență. Acest lucru va evalua eficacitatea generală a izolației casei și va asigura că veți obține performanța optimă de la încălzirea dumneavoastră. 

Deoarece podeaua în sine este încălzită, aceasta reține căldura mult mai bine decât caloriferele tradiționale, care se răcesc foarte repede atunci când sunt oprite, provocând evaporarea rapidă a căldurii pe care au produs-o. Cu încălzirea în pardoseală de la Maricon, casa va putea reține mult mai bine căldura și va necesita mai puțină energie pentru a menține căldura.

În ceea ce privește costul, merită de asemenea subliniat pe scurt avantajele sistemelor electrice și pe bază de apă.

Deoarece sistemele pe bază de apă se bazează pe gaz, acestea sunt de obicei mai eficiente în ceea ce privește costurile de funcționare, dar sunt considerabil mai scumpe de instalat.

Confort general superior

 

Pornind de la punctul de mai sus, dar meritând o mențiune specială, confortul în casă se va simți mai confortabil atunci când este încălzită prin podea.

Pur și simplu, acest lucru se datorează faptului că temperatura va fi constantă în cameră, de exemplu, un colț nu va fi mai rece decât celălalt, așa cum este adesea cazul cu un sistem de calorifere care se bazează pe convecție.

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii