Apelati la MovKinetic pentru a va recapata mobilitatea

Cu cât problemele de sănătate sunt rezolvate mai repede, cu atât mai bine. Clinica de Kinetoterapie MovKinetic este un loc unde mergeți în București dacă aveți nevoie de asistență. Specialistii de aici dispun de o bogata experienta in domeniu si se ocupa, printre altele, de medical flossing. Ce presupune veti afla in randurile care urmeaza.

Când cineva are o durere constantă, aceasta îi poate afecta viața de zi cu zi în multe feluri, inclusiv capacitatea de a lucra și de a se bucura de timpul liber. Este greu pentru relațiile de acasă și s-ar putea să te facă să te simți singur.

Deși există numeroase cauze potențiale ale durerii cronice, atât exercițiile fizice, cât și terapia fizică pot fi utile atunci când problema de bază este postura proastă, încordarea sau slăbiciunea musculară sau incapacitatea de a efectua anumite activități.

Kinetoterapeutul poate determina mai bine cel mai bun curs de terapie pentru pacient dacă el sau ea face o evaluare completă în prealabil. Calitatea vieții clientului va crește ca urmare a acestui ajutor în gestionarea durerii.

Una dintre cele mai mari temeri ale vieții este să te confrunți cu durerile de spate

Mulți oameni consideră că viața de zi cu zi este o provocare din cauza disconfortului de spate. Indiferent cât de rapid sau de încet ar fi, ele pot îngreuna să faci lucrurile acasă, la serviciu și în timpul tău personal. Există mai mulți factori declanșatori potențiali, iar simptomele rezultate pot varia foarte mult, incluzând, dar fără a se limita la, dureri severe de spate și picioare, furnicături la membrele inferioare, slăbiciune la nivelul picioarelor și trunchiului, pierderea sensibilității etc.

Kinetoterapeuții de la MovKinetic sunt experți în diagnosticarea și tratarea unei game largi de afecțiuni, deoarece își iau timp pentru a afla ce este în neregulă cu fiecare pacient și de ce.

Centrul nostru de reabilitare medicală oferă terapie fizică și terapie ocupațională pentru a ajuta pacienții să revină la o sănătate optimă. În primul rând, relaxează mușchii și alte țesuturi conjunctive, reducând disconfortul și tensiunea. Ele ajută mușchii spatelui să devină mai puternici și să-și revină sentimentul de control, permițându-i, prin urmare, să reia mișcarea normală fără disconfort.

Unele programe de kinetoterapie din București pot ajuta pacienții cu o varietate de probleme și leziuni ale spatelui, inclusiv, dar fără a se limita la: entorse lombare B, hernie de disc, instabilitate vertebrală, scolioză, fracturi vertebrale etc.

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii